L’Olímpic arrenca la competició amb victòria davant del Fonsanta Fatjó

color week
Rubí ha acollit activitats de tot tipus per celebrar la primera edició de la Color Week
29 de març de 2021
schola cesar font
La Diputació destina més de 100.000 euros per millorar les escoles públiques de Rubí
30 de març de 2021

L’Olímpic arrenca la competició amb victòria davant del Fonsanta Fatjó

El porter de l’Olímpic, Moha, no va poder aturar el penal. / José Manuel Villena

El primer partit del torneig de Copa de Segona Catalana va acabar amb victòria per 4-3 de l’Olímpic. Es tracta d’una competició que substitueix la lliga després que durant tots aquests mesos no s’hagi pogut disputar la competició.

L’equip dirigit per Toni Corral va notar l’absència de Juan Carlos Rodríguez, que està convalescent, especialment durant la primera part. L’equip rival era molt combatiu i a vegades massa agressiu, amb entrades violentes. L’Olímpic va estar bé, tot i que va tenir dos errors importants en defensa, similars a aquells que ja va tenir la setmana passada en l’amistós contra el Barberà.

Al minut 18, Mauri va fer el gol pel conjunt local, però per culpa de dos errors en defensa el Fonsanta Fatjó va aconseguir capgirar el marcador i aconseguir l’1-2. Novament Mauri va aconseguir fer el gol de l’empat amb una rematada de cap.

A la segona part, l’Olímpic va tornar a marcar, en aquest cas va ser un gol de Fode al minut 52, però els visitants van aconseguir igualar el marcador amb un penal que Moha no va poder aturar en el minut 57. No va ser fins al minut 73 que els locals van aconseguir el quart gol, obra d’Aitor. El resultat al final hauria pogut ser més ampli, però la bona intervenció del porter rival i el pal ho van evitar.

La victòria situa l’Olímpic de Can Fatjó líder de la competició, que no es reprendrà fins després de Setmana Santa. L’Olímpic s’haurà d’enfrontar en la segona jornada al FC Valldoreix el 14 d’abril a les 15 h  Mira-sol.

Deixa un comentari