L’Ultra Clean Marathon recull prop d’una tona de residus

pressupostos participatius
Comença una nova edició dels Pressupostos Participatius
7 de juny de 2021
ceps
L’Ajuntament planta 150 ceps als horts de Cova Solera a partir d’esqueixos de la vinya de Cal Patilles
7 de juny de 2021

L’Ultra Clean Marathon recull prop d’una tona de residus

Participants de l’activitat durant el seu pas per Rubí.

La tercera edició de l’Ultra Clean Marathon, que va passar per Rubí, va aconseguir recollir prop d’una tona de residus entre la neteja que van fer els grups participants i la que es va fer a les platges de Barcelona amb equips de submarinistes.

L’activitat es va celebrar el dissabte coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient i va consistir en una cursa en la qual van participar gairebé 300 corredors de 24 equips que van recórrer la distància que separa Terrassa de Barcelona. A Rubí, l’Ultra Clean Marathon va passar pel torrent dels Alous, entre altres llocs, i va recollir residus abocats al medi natural, com per exemple un claki ple d’oli usat que havia estat llençat.

L’Ultra Clean Marathon és un repte esportiu i mediambiental organitzat per l’Agència de Residus de Catalunya, la Xarxa de Conservació de la Natura i l’Ajuntament de Barcelona. El seu objectiu és fomentar la conscienciació i la mobilització ciutadana, promoure mesures de conservació de la natura i recollir residus durant la cursa.

Deixa un comentari