Màxim Anguera, Daniel Serrano i Julen Herrerías guanyen el Torneig Escolar d’Escacs

Policia Nacional
Detingut un home a Rubí per distribuir vídeos de pornografia infantil des del seu lloc de feina
25 de mayo de 2021
recooperem
Nou impuls per consolidar i estendre el projecte Recooperem d’aprofitament alimentari a la comarca
25 de mayo de 2021

Màxim Anguera, Daniel Serrano i Julen Herrerías guanyen el Torneig Escolar d’Escacs

L’Escola d’Escacs La Rubinenca va celebrar aquest cap de setmana la darrera jornada del Torneig Escolar d’Escacs amb victòria per Màxim Anguera a la categoria A, de Daniel Serrano a la categoria B i Eric Jiménez, a la categoria C.

En la categoria A, per darrere d’Anguera, que ja va certificar el seu triomf la setmana passada, es van classificar Álvaro Capilla i Diego Alameda. Pel que fa al Grup B, va arribar a la darrera jornada amb el torneig molt obert. Daniel Serrano i Joan Vilarasau es van disputar el primer lloc en una partida molt intensa que finalment va guanyar Serrano i que li va servir per guanyar el torneig. Aniol Mir es va classificar en segon lloc i Joan Vilarasau, en tercera posició. La quarta classificada va ser Martina Lora, que va ser la millor jugadora femenina.

En el grup C, on l’objectiu és familiaritzar els infants en l’aprenentatge i el joc dels escacs, el guanyador final va ser Julen Herrerías, seguit d’Hugo Saborido i Marian Vilalta.

La Rubinenca agraeix a tots els infants participants i les seves famílies, a més dels professors, la seva implicació en el torneig, que en la seva darrera jornada va comptar amb la visita del president de la Federació Catalana d’Escacs, Pepo Viñas.