El torneig escolar d’escacs comença amb una participació rècord

ciutadans carlos carrizosa abocador
Carrizosa anuncia que Cs treballarà al Parlament per aturar l’abocador de Can Balasc
19 de abril de 2021
mikel iglesias
Aterra a La Sala la comèdia ‘Kràmpack’, amb l’actor rubinenc Mikel Iglesias
19 de abril de 2021

El torneig escolar d’escacs comença amb una participació rècord

L’Escola d’Escacs La Rubinenca ha iniciat el torneig escolar d’escacs amb la primera ronda de la competició, que va tenir lloc a l’Auditori del Museu Etnogràfic Vallhonrat, que va cedir l’espai per a l’ocasió. El torneig se celebra cada any amb l’objectiu d’apropar els infants al món dels escacs i aquesta vegada la participació ha estat molt elevada, amb una quarantena de participants.

El torneig es divideix en tres grups diferenciats per nivells. El grup A és el que està destinat als majors de 14 anys o menors d’aquesta edat però amb possessió de llicència federativa. Hi participen 8 jugadors. Al grup B hi ha els infants entre els 8 i els 14 anys, on hi ha vint participants. Per últim, el grup C, dels menors de 8 anys, compta amb 12 participants.

La segona i la tercera ronda es jugaran el 24 d’abril a les 16 h. Els grups A i B disputaran les seves respectives rondes al local de Càritas, situat al costat de l’església de Sant Pere, després que la parròquia de Sant Pere hagi cedit l’espai. Els nens del grup C jugaran les seves partides al local de l’Escola d’Escacs Rubinenca, situat al carrer de la Creu, 25.