Més d’un centenar de persones gaudeixen del retorn de la Banda de Rubí

Detenen dos homes per un apunyalament al 25 de Setembre
22 de noviembre de 2021
pluja
Activats els plans d’emergència per pluges i vent a partir del vespre
22 de noviembre de 2021

Més d’un centenar de persones gaudeixen del retorn de la Banda de Rubí

El concert serveix com a tret de sortida de la nova temporada musical de l’entitat. / J.A. Montoya


La Banda de l’Associació Rubí Musical S.XXI ha celebrat el seu retorn als escenaris amb el Concert de Tardor, que va tenir lloc el passat dissabte 20 de novembre a la tarda al teatre municipal La Sala. Més de 120 persones no es van voler perdre aquest esdeveniment, el primer de la temporada 2021-2022 després de mesos sense actuacions de la Banda a causa de la pandèmia. «Estem molt contents de tornar», va dir Lluís Calduch, director de la Banda de Rubí.

L’agrupació musical va oferir un repertori variat format per temes com la ‘Danse Macabre’ de Camille Saint-Saëns, la sarsuela ‘La Dolorosa’ de José Serrano, el pasdoble ‘Agüero’ de José Franco i altres peces més populars. Lluís Calduch, director de l’entitat, va anar introduint els diversos temes de l’espectacle i va presentar al públic les quatre noves incorporacions d’enguany a la banda.

L’acte va comptar amb el discurs d’obertura de la periodista Lídia Juste, qui va recordar els 10 anys de trajectòria de l’associació, nascuda amb l’objectiu de sumar el bagatge musical de molts artistes que volen tocar conjuntament.

El concert de tardor ha estat la primera actuació després de la recent formalització del conveni amb el teatre municipal La Sala, un acord que permetrà a la Banda realitzar diversos concerts en aquest espai al llarg de la temporada.