Milers de persones gaudeixen de l’arribada dels Reis d’Orient al Castell

Els tests positius de covid es poden reportar a una quinzena de farmàcies de Rubí
5 de enero de 2022
Rubí recupera gairebé un miler de llocs de treball durant el 2021
10 de enero de 2022

Milers de persones gaudeixen de l’arribada dels Reis d’Orient al Castell

Lara López

Ses Majestats els Reis d’Orient van arribar dimecres al vespre al Castell de Rubí envoltats de màgia. Milers de rubinencs i rubinenques van poder assistir a l’espectacle de la seva arribada a l’amfiteatre del parc del Castell, que tornava a ser amb aforament limitat a causa de la pandèmia de coronavirus. Com a alternativa a la tradicional cavalcada al centre de la ciutat i davant l’increment de casos de COVID-19, l’Ajuntament va apostar per una cavalcada estàtica al parc del Castell amb un recorregut per tot el recinte, fins a arribar a l’escenari, on els Reis van poder saludar a tots els assistents.


L’espectacle d’arribada dels Reis, al qual van assistir més de 5.000 persones i que va esgotar les seves entrades en poc menys d’una hora, es va realitzar en tres passis: a les 17, a les 18 i a les 19 h. La rebuda als Reis va començar amb un audiovisual que presentava el Laboratori del Mag Rubisenc, qui va pujar posteriorment a l’escenari amb el seu ajudant Melquíades per rebre a una representació dels infants rubinencs i a l’alcaldessa, Ana María Martínez. Martínez va manifestar el seu desig que «el 2022 sigui un any millor i que recuperem les abraçades que hem perdut en el camí».


El Mag Rubisenc i Melquíades, conjuntament amb el públic assistent, van cridar el nom dels Reis d’Orient, que van aparèixer per fer les delícies dels més petits. Tot seguit, l’alcaldessa els va lliurar les claus de la ciutat per obrir les portes de totes les llars de les famílies rubinenques en la seva missió d’entregar els regals, que aquest Dia de Reis han aparegut a les llars rubinenques.
El Rei Gaspar va oferir un breu discurs on va agrair el bon comportament dels nens i nenes de Rubí i els va animar a anar a dormir d’hora la nit de Reis, la nit més màgica de l’any.


Després de l’última sessió de l’espectacle de benvinguda, va tenir lloc la cavalcada estàtica, oberta per a tots els rubinencs i rubinenques que van realitzar el recorregut pel parc del Castell, passejant i gaudint dels diferents personatges com l’elefant Bòjum, el Mag Rubisenc, la Cartera Reial, fades, bruixes i bruixots, equilibristes, entre altres màgics personatges, que van fer les delícies d’infants i de també d’adults.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *