Lectors al tren! proposa una tertúlia sobre l’ús del mobil en els joves a partir de tres publicacions sobre el tema

escacs
El Torneig Internacional d’Escacs Actius Ciutat de Rubí torna diumenge
12 de mayo de 2022
rrandom
Mishima, Gertrudis, la Salseta del Poble Sec i Versión Imposible, els primers noms del RRandom
12 de mayo de 2022

Lectors al tren! proposa una tertúlia sobre l’ús del mobil en els joves a partir de tres publicacions sobre el tema

Redacció

L’espai de llibres Lectors al tren! ha organitzat per aquest divendres 13 de maig a les 19 h una presentació-tertúlia sobre l’ús del mòbil per part dels joves. La xerrada comptarà amb la participació de la psicòloga rubinenca Mercè Botella, autora d’una guia de Som Connexió, on es recullen pautes per introduir l’ús dels mòbils per primer cop i com avançar en el seu ús.

També hi participarà l’escriptora Núria Pradas, que resideix a Rubí des de fa ja algun temps, i que és autora de la novel·la ‘El cant del cigne’, basada en una història real del 2017 quan un joc suïcida es va fer viral a través de les xarxes socials. El llibre mostra el poder ocult de les xarxes. El tercer convidat és l’autor Marc Planas, coautor del llibre ‘Fake News que no ens enganyin’, que posa una mica de llum en el fosc món de les falses notícies.

D’altra banda, dissabte 14 a les 12 h, la llibreria acollirà un contacontes i un taller en anglès amb Javier Segovia i Fernanda Parra, autors rubinencs dels contes en anglès de la sèrie ‘Little’.

Finalment, cal recordar que fins al pròxim dia 31 de maig es pot visitar en aquest establiment una mostra dels dibuixos originals de Xavier Salomó de l’àlbum il·lustrat ‘Sunakay’, escrit per Meritxell Martí i editat per Flamboyant.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES