Mostra d’il·lustracions originals d’Albert Asensio, a Lectors al tren!

mapa risc incendi
Activat el nivell 3 a Rubí del Pla Alfa per risc d’incendis forestals
23 de julio de 2021
cobla contemporània sardanes
Els jardins de l’Ateneu acolliran diumenge un concert de sardanes
23 de julio de 2021

Mostra d’il·lustracions originals d’Albert Asensio, a Lectors al tren!

L’espai Lectors al tren ha inaugurat aquest mes de juliol una mostra d’il·lustracions originals d’Albert Asensio, creador de les il·lustracions del llibre ‘El príncep feliç i altres contes’, d’Oscar Wilde, editat per Joventut.


Asensio va estudiar disseny gràfic a l’EADT i va realitzar un postgrau d’Il·lustració a l’Eina de Barcelona, així com cursos de dibuix i pintura a Central Saint Martins College of Art and Design de Londres el 2009. L’artista posseeix una llarga trajectòria com a il·lustrador per a editorials com Anaya, Joventut, Random House Mondadori, Teide, Cruïlla o Planeta i diaris com La Vanguardia.


A més, ha estat reconegut amb un premi del Banco del Libro de Venezuela amb el llibre ‘Kim’ de Rudyard Kipling de l’editorial Joventut i tres premis Junceda: a la millor coberta de llibre pel llibre ‘Neu de Primavera’ de l’editorial Bambú; a la millor publicitat pel Cartell Fira de Tàrrega 2010 i a la millor il·lustració científica per la Col·lecció “On viuen els animals?” de l’Editorial Juventud, entre altres.

Cartell de la mostra ‘El príncep feliç i altres contes’ d’Asensio. / Cedit


L’exposició es podrà visitar durant el mes de juliol i s’allargarà fins a l’1 d’octubre, ja que l’establiment tanca durant el mes d’agost. L’horari de l’espai Lectors al tren!, situat al carrer Magí Raméntol, és de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 20 h, excepte dijous que a les tardes tanquen.


La cloenda de la mostra comptarà amb la presència de l’il·lustrador, acompanyat per l’editora de Joventut Elodie Bourgeois. L’espai Lectors al tren! reprendrà al setembre la programació d’activitats.