Nova jornada del voluntariat ambiental per recuperar l’entorn de la font de Sant Muç

cent patins
El Sènior Femení del Cent Patins es classifica pel play-off
1 de marzo de 2021
Un grup d’il·lustradors locals impulsen una revista en línia
2 de marzo de 2021

Nova jornada del voluntariat ambiental per recuperar l’entorn de la font de Sant Muç

Una trentena de persones van participar en la segona jornada del voluntariat ambiental a l’entorn de la font de Sant Muç, que va començar la setmana passada. Durant els treballs de recuperació de la font i el seu entorn que van tenir lloc diumenge, es va eliminar el gran esbarzer que encara quedava al centre de l’espai i que cobria un dipòsit i una bassa. Ara, caldrà decidir com adequar l’espai que ha quedat lliure per tal que es pugui gaudir

L’actuació també ha permès recuperar un exemplar únic de saüc, que floreix al maig, a més de recuperar totxos que corresponen a la bassa de la font, que està previst que es restauri més endavant. D’altra banda, també es va seguir desbrossant el lateral esquerre de la font, on Rubí d’Arrel, el Centre Excursionista de Rubí i el CRAC, impulsors del voluntariat, tenen previst instal·lar taules de pícnic i més arbrat.

Per últim, també es van retirar 1m3 de deixalles, tot i que encara queden residus a la zona que hauran de ser retirats en les properes jornades. Està previst que aquest cap de setmana, els voluntaris tornin a la zona per continuar treballant per la recuperació de l’entorn de la font.