Una quarantena de persones participen en la primera jornada del voluntariat ambiental

recollida signatures omnium
Recollida de signatures per demanar l’amnistia dels líders independentistes
22 de febrero de 2021
marihuana
Una plantació de marihuana descoberta gràcies a una espurna elèctrica
22 de febrero de 2021

Una quarantena de persones participen en la primera jornada del voluntariat ambiental

Rubí d’Arrel, el Centre Excursionista de Rubí i el CRAC han impulsat un voluntariat ambiental al voltant de la font de Sant Muç i el torrent del Mut durant tot l’any. Aquest diumenge, va tenir lloc la primera jornada amb la participació d’una quarantena de persones, distribuïdes en petits grups, que van participar en les tasques de desbrossament de l’entorn de la font de Sant Muç.

L’activitat va consistir en la retirada de residus i el desbrossament del perímetre, a més d’arrencar espècies invasores com iuques o bambú. Els treballs continuaran durant el 28 de febrer, el 7, 14 i 21 de març amb l’objectiu de consolidar la recuperació de la font, ampliar l’espai d’ús social al seu voltant i disposar d’una important zona de lleure sostenible per als aplecs i les activitats que es fan en aquest punt del territori. En la propera actuació, el pròxim diumenge, està previst plantar alguns arbres per tal que facin ombra en l’espai i substitueixin les espècies no autòctones.

Per participar en l’activitat, es requereix inscripció prèvia a través del web www.crac.cat. Hi poden participar totes les persones majors de 14 anys. Es demana als participants que portin de casa les eines de què disposin, ja que l’entitat no en té prou per tothom, així com guants de treball.

Al novembre, es farà la segona part del voluntariat ambiental, actuant en tasques de desbrossament i plantació de vegetació al torrent del Mut.