Pas endavant per a la instal·lació de càmeres de videovigilància al barri de Les Torres

La Sala acull l’espectacle familiar ‘El mêtre Clown Show’
18 de noviembre de 2022
El CRAC celebrarà aquest dissabte els 10+1 anys de vida amb una gran festa al carrer
18 de noviembre de 2022

Pas endavant per a la instal·lació de càmeres de videovigilància al barri de Les Torres

Redacció

L’Ajuntament vol ampliar el sistema de videovigilància del municipi gràcies a la instal·lació de noves càmeres al barri de Les Torres. La finalitat d’aquesta iniciativa, segons explica el consistori, és dissuadir els actes vandàlics i altres fets delictius per tal d’incrementar la seguretat pública, en resposta a la demanda de la ciutadania i del sector comercial de la zona.

La pl. Pearson i la pl. Nova Estació són dos dels espais on s’ubicaran càmeres de videovigilància. Ajuntament

A principis de novembre de 2021, el Consistori va formalitzar l’encàrrec per a la redacció d’aquest projecte, que contempla l’execució i la implantació d’un sistema de videovigilància mitjançant la instal·lació de càmeres a diferents emplaçaments del barri de Les Torres.
Concretament, aquests dispositius s’ubicaran a l’aparcament del Rubí Forma, a la plaça Constitució, a la plaça Pearson i a la plaça Nova Estació.

El projecte, que defineix les actuacions tècniques necessàries per a la instal·lació d’un total de 16 noves càmeres de videovigilància a Les Torres, compta amb un pressupost de licitació de 228.609,50 euros i preveu un termini d’execució aproximat de dos mesos.
Recentment s’ha fet l’aprovació inicial del projecte i és previst que es pugui licitar durant el primer trimestre de 2023.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *