Quart lloc per La Rubinenca-Regina en la classificació del Torneig mundial d’escoles d’escacs

erc
ERC demana que Rubí s’adhereixi a una entitat que impulsa l’energia pública
18 de març de 2021
bombers donació de sang
Nova edició a Rubí de la campanya ‘Els Bombers t’acompanyen a donar sang’
19 de març de 2021

Quart lloc per La Rubinenca-Regina en la classificació del Torneig mundial d’escoles d’escacs

L’equip mixt Rubinenca – Regina Carmeli ha finalitzat la seva participació en el classificatori del Torneig mundial d’escoles en quarta posició del seu grup. A la darrera jornada el conjunt, format per Carlos García, Álvaro Capilla, Diego Alameda, Emma Ortiz, Daniel Rodríguez, Daniel Serrano, Joan Vilarasau i Benja Castella, s’ha imposat amb una victòria a una escola de l’Índia.

D’altra banda, en el Campionat de Catalunya d’escacs actius en línia, els equips de la Rubinenca van ser derrotats. El primer equip va perdre per 10-6 amb el conjunt de Tordera que milita a la segona divisió. El segon equip també va tenir un rival de la categoria superior, el conjunt tarragoní d’Amposta, els infants rubinencs van perdre per 10,5-5,5.

Pel que fa a l’Escola d’Escacs, situada al carrer de La Creu 25, continuen les incorporacions de nens i nenes que volen iniciar-se en aquest esport, les activitats de l’escola es fan cada dia de la setmana des de les 17 a les 19 h en diferents grups de nivell i diferents horaris.

Deixa un comentari