Quatre ciutadans s’han presentat per ocupar el càrrec de Síndic de Greuges

tornada el cole
Més de 10.000 alumnes tornaran a les aules de Rubí en un retorn de curs avançat
2 de septiembre de 2022
ciclistes rubí
Més de 4.000 persones participen en l’homenatge als ciclistes rubinencs morts per atropellament a Castellbisbal
5 de septiembre de 2022

Quatre ciutadans s’han presentat per ocupar el càrrec de Síndic de Greuges

Redacció

L’Ajuntament de Rubí ha rebut quatre projectes per ocupar la plaça de nou Síndic de Greuges de Rubí i ara aquest procés s’haurà de sotmetre a votació ciutadana, tot i que aquesta no serà vinculant. Del 5 al 9 de setembre, la ciutadania podrà votar per un dels quatre candidats a Síndic de Greuges a través de la plataforma Rubí Participa

En aquest apartat web, els rubinencs podran consultar el currículum i els projectes de Jordi Díez, Carles Aluju, Ingrid Llorens i Maria José Quintana, que són les quatre persones que s’han presentat per ocupar aquest càrrec.

Un cop revisades tècnicament les quatre candidatures i prioritzades per part de la ciutadania, els candidats hauran de defensar el seu projecte davant la Junta de Portaveus, que serà l’òrgan que en darrera instància decidirà qui serà el nou Síndic de Greuges. La Junta de Portaveus tindrà en compte els criteris d’elegibilitat i les incompatibilitats establertes al reglament, així com el perfil i els coneixements adequats per al desenvolupament de les funcions pròpies del càrrec. També es tindrà en compte el resultat de les votacions de la ciutadania. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES