Premi a les entitats que han treballat per l’esport durant la pandèmia

violència masclista
L’Ajuntament celebra el 25-N anunciant un protocol de dol en cas d’assassinat masclista
26 de noviembre de 2021
L’Ajuntament vol acabar amb les activitats industrials a Can Carreras
26 de noviembre de 2021

Premi a les entitats que han treballat per l’esport durant la pandèmia

Rubí va celebrar dimecres al vespre la tercera edició dels Premis Rubeo d’Or, que l’any passat no es van poder fer, i que han servit per homenatjar les entitats esportives que han treballat per mantenir actiu l’esport local durant la pandèmia. Per aquest motiu, l’Ajuntament va voler dedicar part dels premis de la Nit de l’Esport a les 37 entitats que van treballar durant els pitjors mesos de la pandèmia.

Reconeguts una vintena d’esportistes

A banda de les entitats distingides per la seva tasca, es van reconèixer una vintena d’esportistes pels seus èxits en la darrera temporada. El món del waterpolo és un dels que en va recollir més, amb guardons per Bea Ortiz i Elena Ruiz per la medalla olímpica i també per Ariadna Ruiz i Elia Jiménez pel campionat d’Europa júnior. També va recollir un Rubeo d’Or Aran Pina, sotscampió d’Espanya infantil.

Un altre dels grans esport presents va ser l’hoquei línia, amb els premis als jugadors Iván Medina i Manel de la Cruz, pel Campionat d’Europa Sub-18, i a Judit Pareja, Andrea Sehuk i Alehandra Valleja, sotscampiones mundials.

En futbol es va distingir Diego Almeida, campió de lliga amb el Juvenil del Barça; mentre que en bàsquet va tornar a recollir un premi Sergi Martínez, campió de lliga i de la Copa del Rei amb el FC Barcelona.

Antonio Castillo i Elisabeth Batlle també van recollir un premi pel subcampionat d’Espanya de balls llatins, mentre que Sergi Rodríguez va rebre un Rubeo d’Or com a campió d’Espanya per tripletes en petanca.

Pel que fa als esports individuals, van recollir guardó els atletes Jairo Lorenzo, subcampió d’Espanya màster en 110 m tanques; Aketza Sumell, campió d’Espanya Sub-16 de salt d’alçada a l’aire lliure; Juan A. Segarra, subcampió d’Espanya màster de martell pesat; i Francisco Aragón, campió d’Espanya M65 en la Milla i els 2000 m obstacles.

També va ser premiada la patinadora Claudia Aguado, subcampiona del món júnior de patinatge artístic sobre rodes.

Rubeo d’Or institucionals

Per últim, es van lliurar set Rubeo d’Or institucionals com a reconeixement de la seva feina a diverses persones o entitats. Manel Carrera, a títol pòstum, va ser reconegut per la seva vinculació al futbol base. Lourdes Pereira va ser distingida per la seva feina relacionada amb l’activitat física i el programa Esport per tothom. Pere Abella va ser reconegut per la seva vinculació al Centre Excursionista des de 1971 i per la seva participació en expedicions internacionals.

José Cubero va rebre el guardó com a fundador del Club Petanca Rubí i impulsor de la Unió Petanca Las Torres Rubí. A més, el Club Natació Rubí i el Club Ciclista Rubí van ser distingits en ocasió del seu 50è aniversari.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES