Rubí Forma ofereix dos cursos sobre programes especialitzats de la salut i l’alimentació

Una alumna del JV Foix guanya el concurs de contes Històries Fòssils
11 de mayo de 2022
El Racó del Llibre acull dues presentacions, un conte per a primers lectors i una novel·la policíaca
11 de mayo de 2022

Rubí Forma ofereix dos cursos sobre programes especialitzats de la salut i l’alimentació

L’Ajuntament, a través de Rubí Forma, engega dues propostes formatives sobre aplicacions tecnològiques especialitzades dels sectors de la salut i l’alimentació. Les accions formen part del projecte Rubí Impulsa el Tecnotalent que, entre d’altres coses, té com a objectiu oferir formació en competències digitals que doni resposta a les necessitats del teixit empresarial.

‘Les noves tecnologies en la gestió de les vendes: el programa SAP’ és un curs de 65 hores que s’oferirà al juny en horari de 16 a 20 h. Aquesta formació permet adquirir coneixements bàsics del programa de gestió integral SAP i les seves aplicacions en empreses del sector de la salut. L’alumnat aprendrà a gestionar un procés de venda del sector de la salut, analitzar els principals informes i integrar les dades recopilades en un procés de venda, per optimitzar el departament de vendes d’una empresa d’aquest sector. S’adreça a persones amb perfil comercial o de gestor de ventes del sector de la salut, que vulguin millorar les seves competències digitals i professionals. La inscripció es pot fer en línia al web de Rubí Forma.

‘Disseny bàsic 3D i Introducció al CAM per fabricació mecànica en CNC (Solidworks) per a la indústria del sector de l’alimentació’ és una formació de 44 hores que es desenvoluparà també al juny, en horari de 9 a 13 h. En aquest cas, les i els assistents adquiriran les competències bàsiques per realitzar dissenys 3D a través d’un programa informàtic per a la producció de maquinària de la indústria de la cadena de valor d’alimentació. S’adreça a persones operàries de fabricació mecànica de la cadena de valor d’alimentació que vulguin adquirir i consolidar els seus coneixements amb un software específic en l’àmbit de la fabricació mecànica. La inscripció es pot fer en línia.

Cada curs oferta 15 places. Per inscriure-s’hi cal haver completat l’ESO o equivalent i tenir coneixements informàtica a nivell d’usuari. Una vegada finalitzat el curs es promouran les pràctiques a les empreses implicades al projecte Rubí Impulsa el Tecnotalent.