Rubí impulsa un programa de ‘tecnotalent’ per formar en les tecnologies digitals

loteria
Validada a Rubí una butlleta de la Primitiva amb un premi de 30.000 euros
30 de agosto de 2021
balmes
El Col·legi Balmes absorbeix la part d’infantil i primària del Liceo Politècnic
2 de septiembre de 2021

Rubí impulsa un programa de ‘tecnotalent’ per formar en les tecnologies digitals

La Diputació de Barcelona subvenciona el programa ‘Rubí impulsa el tecnotalent’, dirigit específicament a persones i empreses de Rubí. Es tracta d’una iniciativa que pretén promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic del teixit empresarial a través de la tecnologia en un context de crisi pandèmica.

“La situació d’emergència sanitària ha trobat en la tecnologia un suport essencial. (…) El programa és el resultat de l’aprenentatge que ha significat viure la pandèmia”, ha explicat el regidor d’Eduació i Ocupabilitat, Víctor García.

‘Rubí impulsa el tecnotalent’ es dirigeix a persones d’entre 16 o 64 anys amb l’ESO que estiguin interessades a formar-se en l’àmbit tecnològic digital. El programa ofereix competències digitals, tècniques i transversals a través d’un pla individualitzat i culmina amb pràctiques en empresa.

La proposta també s’adreça a empreses del món de l’alimentació o la salut en procés de digitalització. A través del programa podran accedir als perfils digitals que necessiten i tindran l’oportunitat de crear grups d’acció amb altres empreses del territori amb reptes i objectius comuns.

Es pot obtenir més informació sobre el programa a través del web del Rubí Forma o presencialment a l’edifici, situat a la rambleta Joan Miró, s/n de 8 a 15 h.