Imagen noticia
Clam al carrer per unes pensions dignes
12 de abril de 2018
Imagen noticia
Tres empreses de Rubí seran guardonades amb els Premis Cambra 2018
16 de abril de 2018

Rubí serà republicana

Imagen noticia

M’estreno com a candidat. És la primera vegada que seré candidat per assolir l’alcaldia de Rubí, què és la ciutat on visc i treballo, la ciutat on ha nascut la meva mare i on creixeran els meus fills, la ciutat que desitjo que faci un pas qualitatiu endavant.

Representar un partit polític amb cap cas de corrupció en els seus 87 anys d’història és un orgull per a mi. I també és una responsabilitat fer-ho la primera vegada que ens presentarem a unes eleccions amb la voluntat clara de guanyar-les i fer de Rubí una ciutat amb un alcalde republicà. Vull que Rubí sigui una ciutat republicana amb els valors que això comporta: igualtat, solidaritat, justícia social, esforç i llibertat.

La proposta és clara: aplicar els valors del meu dia a dia a la gestió política, a la presa de decisions, i tot des de la vessant més humana. I és que crec que toca un canvi de rumb a la societat, sovint governada per la fredor i pel càlcul personal. Passa al nostre entorn més proper, en l’àmbit europeu amb els refugiats, però també passa a la nostra ciutat, on ha predominat el càlcul electoral per damunt de les decisions pensades amb voluntat de servei.

Tres aspectes definiran la nostra tasca: la transparència, l’honestedat i el treball. La transparència perquè expliquem el que fem i també el que creiem que no s’ha de fer, perquè diem el mateix en públic que en privat, perquè no devem cap favor a ningú i perquè tenim les mans netes de corrupció. L’honestedat perquè aplico la màxima de «fes pels altres el que t’agradaria per a tu», la necessitat d’escoltar i la consciència tranquil·la en la presa de decisions, que sovint demana valentia, sobretot a Rubí amb tantes coses per fer. I el treball, perquè som una ciutat treballadora, una ciutat que s’ha forjat a si mateixa. Treball perquè és el que he après a casa, perquè la gent d’Esquerra treballa, i molt, per a tothom. Aquesta ciutat necessita moltes més hores dedicades a endreçar i tirar endavant la ciutat que no pas fotos meves.

El repte demana d’un equip potent i ben preparat per tal de liderar i encapçalar el projecte de canvi dels propers anys a Rubí. La llista que m’acompanyarà serà una llista amb persones preparades per assumir aquest repte, persones amb formació, experiència professional i capacitat de lideratge.

I incorporarem a la part tècnica aquelles persones que tinguin la vàlua professional necessària per dur a terme les tasques encomanades, independentment de les sigles de partit. Trobarem les persones dins de l’Ajuntament, però també buscarem els millors professionals a fora quan sigui necessari, per trobar una combinació que ens permeti optimitzar qualsevol part de la casa, dels fonaments a la teulada.

Ens espera un any intens, un any per seguir fent propostes de millora per a la ciutat, treballant en el dia a dia, però també amb un ull posat en assolir aquest canvi que tant necessita el nostre municipi. Volem estar preparats per posar-nos a treballar, de valent, des de dins de la institució i des del primer dia. Si ets de Rubí, si t’estimes la ciutat, si et preocupes pel seu futur, segur que ens podràs ajudar.
Això depèn de tothom. Això també depèn de tu.