Rubí recordarà Arcadi Oliveres amb el documental ‘Mai no és tan fosc’

habitatge
Es busquen pisos de lloguer per incloure’ls al programa Reallotgem.cat
13 de mayo de 2021
coronavirus
Estancament de les dades epidemiològiques mentre s’accelera la vacunació
13 de mayo de 2021

Rubí recordarà Arcadi Oliveres amb el documental ‘Mai no és tan fosc’

L’Ajuntament de Rubí homenatjarà l’economista i activista per la pau Arcadi Oliveres, que va morir el passat 6 d’abril, amb la projecció del documental ‘Mai és tan fosc’, sobre la seva vida el pròxim divendres 14 de maig a les 18.30 h al teatre municipal La Sala.

“Rubí vol recordar i homenatjar la figura de l’Arcadi que ha estat un exemple i una guia per a totes les entitats i administracions que treballem per la promoció dels drets humans, la cultura de la pau i solidaritat. El seu llegat ens continua indicant el camí”, diu el regidor de Cooperació, Pau Navarro.

‘Mai és tan fosc’ és un documental que dibuixa un retrat d’Arcadi Oliveres (1945 – 2021). Un equip de gravació va seguir l’economista i activista per carrers i places per documentar la seva vocació didàctica. El film mostra també la seva infantesa, les lluites estudiantils contra la dictadura de Franco del 60, retrata els moviments antiglobalització, la creació del Fòrum Social Mundial de Porto Alegre i el 15M.

La projecció comptarà amb la presència de la directora del documental, Érika Sanchez; la directora de la Universitat Internacional per la Pau, Neus Sotomayor, i un representant de Rubí Solidari. L’activitat és gratuïta, però requereix reserva d’entrada.