Torna el RRandom per la Festa Major amb Dorian i Oques Grasses com a caps de cartell

aparcament
Polèmica veïnal per un projecte futur d’habitatge social a Sant Jordi Parc i Can Fatjó
1 de junio de 2021
bombers
Dues persones ferides lleus en l’incendi d’un pis al carrer Lumière
2 de junio de 2021

Torna el RRandom per la Festa Major amb Dorian i Oques Grasses com a caps de cartell

La música en directe tornarà a la ciutat per Festa Major amb la cinquena edició del Rubí Random Music Festival. No podran ser esdeveniments multitudinaris a l’Escardívol, com en les darreres edicions, però sí que s’ha programat un nombre d’espectacles similar, una dotzena, que es faran en recintes controlats com l’amfiteatre del Castell, La Sala i el pati de l’escola Pau Casals.

L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, s’ha mostrat molt satisfeta per poder recuperar el festival musical de referència a la ciutat: “És una gran notícia que els artistes es puguin retrobar amb el públic”, i ha afegit que el consistori ha treballat després d’un any amb moltes dificultats “per fer un festival que arribi a diferents públics, amb qualitat i amb artistes de gran repercussió”.

La banda d’indie electrònic Dorian és el gran reclam del festival.

Precisament la varietat ha estat sempre el senyal distintiu de la programació del RRandom, que aposta per gèneres molt variats i que en aquesta edició presenta com a caps de cartell el grup de reggae-pop en català Oques Grasses i Dorian, una banda d’indie electrònic de referència nacional.

Els concerts començaran el 20 de juny a l’amfiteatre del Castell amb l’actuació del cantautor Andrés Suárez i continuarà l’endemà a La Sala amb l’actuació de la també cantautora Travis Birds. La Sala serà també l’escenari del concert del 22 de juny que tindrà com a protagonistes el grup de flamenc Astola y el ratón.

El 23 de juny, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, està prevista l’actuació del grup de versions Band the cool, en una ubicació que encara està per determinar. El 24 de juny, dia de Sant Joan, Oques Grasses serà el grup que actuarà a l’amfiteatre del Castell.

Oques Grasses actuarà al Castell per Sant Joan.

Coincidint amb el primer dia de Festa Major, el 25 de juny, pujaran a l’escenari de l’amfiteatre del Castell Dorian i el grup de rock alternatiu La sonrisa de Júlia. El 26 de juny, al mateix escenari, serà el torn del grup tribut de Mecano Hija de la luna i de Versión Impossible, el popular grup de versions. El mateix dia, al pati del Pau Casals s’ubicarà el tradicional Revival, amb la participació de Los Sirex i el grup Abba The New Experience. Per tancar el RRandom, el Castell acollirà l’actuació de Funambulista, un grup de rock alternatiu el 27 de juny.

Les entrades es posaran a la venda avui mateix a través del web de La Sala i l’aforament serà reduït, seguint les indicacions del Procicat. Els preus de les entrades són populars com és habitual en el festival i per primer any la recaptació anirà destinada íntegrament al projecte Respon de la Creu Roja: “Entre tots farem una aportació per millorar la situació actual, posant el nostre granet de sorra mentre gaudim de la música”, ha explicat Martínez. Pel que fa a les entrades del festival musical Los 40 Primavera Pop, que serà el 19 de juny al Castell, es posaran a la venda aquest dissabte i el preu serà de 15 euros.

En relació a la Festa Major, l’Ajuntament encara està tancant els actes en coordinació amb les entitats. La dificultat de la situació per les restriccions sanitàries fa que fins a última hora no es pugui tancar la programació i hi hagi activitats que encara no se sap si es podran realitzar o no.

rrandom

Part del cartell del Rubí Random Music Festival.