Una empresa de Rubí guanya el Premi Cambra a la Internacionalització

L’Olímpic tanca la temporada guanyant contra el Can Buxeres (1-2)
30 de mayo de 2022
El Rubí B guanya al Can Parellada i acaba la lliga en quarta posició
30 de mayo de 2022

Una empresa de Rubí guanya el Premi Cambra a la Internacionalització

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha donat el nom dels guanyadors de tres categories dels Premis Cambra 2022, entre els quals hi ha una empresa de Rubí. Es tracta d’European Flavours & Fragrances Spain, guanyadora del Premi Cambra a la Internacionalització.

L’empresa es va fundar el 2013 i està dedicada a la fabricació i comercialització d’aromes destinades a la indústria d’alimentació i les begudes. Desenvolupa un model d’exportació directa a clients estratègics de països emergents, agents comercials i distribuïdors exclusius i exporta els seus productes a 36 països d’arreu del món, entre els quals Nigèria, el Marroc, Regne Unit, Turquia, Emirats Àrabs Units, Ucraïna, Rússia, Filipines, Kuwait, Malàisia, Jordània, Pakistan, Singapur, Ghana, Vietnam, Kènia i l’Aràbia Saudita, entre altres. La companyia compta amb una vintena de treballadors i quatre estudiants en pràctiques en la modalitat de Formació Professional Dual.

Pel que fa als altres premis, l’empresa de Terrassa Bio-Fil ha guanyat el Premi Cambra a la Innovació i la també companyia terrassenca Hercal Diggers, el Premi Cambra a la Sostenibilitat.

En els propers dies, la Cambra de Terrassa farà públic el guanyador del Premi a la Trajectòria Empresarial, que s’atorga a proposta del Comitè Executiu de l’ens cameral.