Visita a Hermanos Roche en una nova trobada amb empresaris locals

ferrocarril
La presidenta de FGC descarta construir la segona estació a Rubí en els propers 5 anys
26 de octubre de 2021
El ‘Veinti’ guanya el San Cristóbal i es col·loca líder en solitari
26 de octubre de 2021

Visita a Hermanos Roche en una nova trobada amb empresaris locals

La visita a l’empresa de Rubí va tenir lloc fa uns dies. / Localpres-Ajuntament

L’alcaldessa, Ana M. Martínez, ha visitat recentment l’empresa Hermanos Roche, al polígon de La Llana. El govern reprèn així les trobades periòdiques a les empreses del municipi que s’havien suspès a causa de l’emergència sanitària de la covid-19. La màxima edil i el primer tinent d’alcaldia, Moisés Rodríguez, van ser rebuts per Daniel Roche, director comercial de l’empresa; Ines Calás, directora d’operacions i Ricard Roche, responsable de Recursos Humans de la companyia. Tots tres van guiar la comitiva municipal per la planta de producció i van explicar als edils la història de l’empresa.

Hermanos Roche es dedica a la fabricació d’envasos i embalatges de matèries plàstiques des de 1961. L’any 1978 es van traslladar a Rubí perquè el municipi oferia resposta a les seves de necessitats d’espai i creixement. L’any 2015 es van traslladar del polígon d’activitat econòmica del Molí de la Bastida al de La Llana, en un nou exemple d’empresa que quan necessita ampliar les seves instal·lacions, ho fa sense moure’s de Rubí.

L’empresa assessora la seva clientela en la cerca de la millor solució d’embalatge flexible per als seus productes, incorporant com a valors diferenciadors la capacitat de resposta, capacitat i competència tècnica i realització de productes innovadors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *