Una quarantena de persones a la caminada contra la línia Pierola-Rubí

El Sènior Femení del CN Rubí suma dues victòries i es consolida al sisè lloc
21 de diciembre de 2021
La ciutadania dona 500 kg de joguines a l’entitat ASAV per a les famílies en risc de pobresa
21 de diciembre de 2021

Una quarantena de persones a la caminada contra la línia Pierola-Rubí

Una quarantena de persones van participar en una caminada contra la línia de molt alta tensió (MAT) projectada entre els Hostalets de Pierola i Rubí. Organitzada per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), l’activitat va tenir lloc el diumenge i va consistir en un recorregut de 6 km, acompanyat d’explicacions sobre el territori i de les afectacions que pot suposar la MAT per a l’entorn. 

La ruta va sortir de la masia de Can Balasc i es va endinsar a la zona boscosa i els corriols del Comte de Sert, el camí dels espais oberts anomenats El Tros Gran, que és una àmplia extensió de conreus. Passada la masia de Can Serrafossà i després de creuar el torrent de Can Balasc, els participants van creuar el bosc de l’Ermita, on es van descobrir les runes del castell i l’ermita de Sant Genís, abans de tornar fins a la masia de Can Balasc, passant pel barri de Can Serrafossà.

La proposta de l’empresa Forestalia pretén instal·lar en una àrea de 5 km prop de 15 torres d’alta tensió de 80 metres d’alçada entre boscos, conreus i camins.

L’activitat, que també va servir per posar en valor i descobrir l’entorn natural d’aquesta zona de la ciutat, va comptar amb la participació del diputat d’ERC al Parlament, Eugeni Villalbí, i de l’alcalde d’Ullastrell, Jaume Puig.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *