Vuit persones en atur s’incorporen a l’administració a través dels Plans Locals d’Ocupació

La plataforma Reconvertim el camp de golf demanarà al Ple poder participar en el conveni de gestió del futur espai natural
12 de julio de 2022
extractiva
L’Ajuntament obre a consulta pública prèvia la regulació dels usos extractius i dels d’abocadors
13 de julio de 2022

Vuit persones en atur s’incorporen a l’administració a través dels Plans Locals d’Ocupació

Els rubinencs i rubinenques contractats, amb l’alcaldessa. / Ajuntament-Localpres

Redacció

L’Ajuntament ha incorporat vuit treballadors i treballadores a través del programa ‘Plans Locals d’Ocupació’ de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona.


Les vuit persones que s’han incorporat a l’Ajuntament per sis mesos fan tasques d’agents pel civisme, peons jardiners/es, oficial electricista, peons electricistes o treball social. Així, se sumen als equips de Serveis Socials, Relacions Ciutadanes i Obra Pública. Fins ara, estaven en situació d’atur.


Per aquesta edició del programa “Plans Locals d’Ocupació per al desenvolupament d’actuacions orientades a promoure l’ocupació i la millora de l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur”, l’Ajuntament de Rubí ha rebut una subvenció de 230.003,83 €.


Els i les noves membres de la plantilla van ser rebuts divendres passat per l’alcaldessa, Ana M. Martínez; el regidor d’Ocupació, Víctor García; el regidor del Servei d’Obra Pública, Juan López, i el regidor del servei de Relacions Ciutadanes i Proximitat, Miguel Ángel Romero, a l’edifici Rubí Forma. L’alcaldessa els va donar la benvinguda a la corporació. “Fa uns dies que formeu part de la corporació municipal, l’administració pública més propera a la ciutadania, aquella que dona servei directament als vostres veïns i veïnes. Totes i tots els que treballem a l’Ajuntament ens dediquem a garantir, i millorar quan es pot, la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, va apuntar.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES