A partir del 8 de juny es pot sol·licitar el Bo Lloguer Jove

alan montoliu llibre
Ramón Boldú recull la història d’Alan Montoliu en el còmic ‘Bat Alan’
2 de junio de 2022
Més val prevenir, que curar: Forescat, especialistes en neteja de parcel·les, tala d’arbres i treballs forestals
3 de junio de 2022

A partir del 8 de juny es pot sol·licitar el Bo Lloguer Jove

Les persones que vulguin optar al Bo Lloguer Jove podran presentar la seva sol·licitud del 8 al 17 de juny. El nou ajut, convocat pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, s’haurà de demanar preferentment de manera telemàtica, però també serà possible fer-ho presencialment a l’Oficina Local d’Habitatge, al carrer de General Prim, 33-35, 4a planta.

El Bo Lloguer Jove és un ajut de 250 euros mensuals fins a un màxim de dos anys per a persones joves de 18 a 35 anys que viuen de lloguer, en una habitació o en un pis amb cessió d’ús. Per poder-hi accedir, cal que el lloguer sigui d’un màxim de 900 euros, o de 450 euros si es tracta d’una habitació, i que els ingressos de les persones sol·licitants siguin com a màxim de 2,83 vegades l’IRSC.

La convocatòria per a la concessió de les subvencions serà en règim de concurrència no competitiva, és a dir, que les sol·licituds s’avaluaran per ordre d’entrada fins a exhaurir la partida disponible. 

Davant d’això, els serveis municipals d’Habitatge i de Joventut es posen a disposició dels joves interessats a demanar el Bo Lloguer Jove per fer-los l’acompanyament necessari i que puguin tenir tota la documentació a punt per a l’obertura de la convocatòria. 

La principal via d’assessorament és l’Oficina Local d’Habitatge, amb què es podrà contactar a través del telèfon 93 588 66 93 i del correu [email protected], o bé presencialment de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. La informació està disponible igualment a l’apartat d’Habitatge del web municipal i, a més, l’Espai Jove Torre Bassas també oferirà orientació a aquells rubinencs que s’hi adrecin en relació a aquest tema.

Es recomana presentar la sol·licitud a través de la pàgina web del Departament d’Habitatge de la Generalitat. Per fer-ho, cal tenir els documents que es demanen en format PDF i tenir operatiu l’idCAT Mòbil.