Una cinquantena de persones es manifesten contra el tracte dels bancs a la gent gran

Addictes al Microteatre torna a Rubí amb una nova edició del festival al Celler
1 de marzo de 2022
Els municipis de l’Arc Metropolità es coordinen pel desplegament de les Zones de Baixes Emissions
1 de marzo de 2022

Una cinquantena de persones es manifesten contra el tracte dels bancs a la gent gran

Redacció

Mig centenar de persones van respondre dissabte a la convocatòria del Moviment per unes Pensions Públiques Dignes a Rubí i es van manifestar pels carrers de la ciutat contra les entitats financeres. Darrerament, la gent gran s’està trobant moltes traves per poder fer les gestions que habitualment feien a la finestreta de les entitats financeres, com ara treure diners, fer transferències o altres tràmits. 

Des de fa uns mesos, per fer aquests tràmits cal pagar una comissió de dos euros. Per estalviar-se la comissió, les gestions s’han de fer a través del caixer o d’internet, unes tecnologies que algunes persones grans no dominen i no saben fer. Aquest és només un dels motius que han portat al col·lectiu a manifestar-se, no només a Rubí, sinó també a la resta de l’estat espanyol, a través de la campanya ‘Soc gran, no idiota’, que reclama un millor tracte dels bancs cap a la gent gran.

La manifestació va transcórrer pels carrers de Rubí i es va aturar davant de les seus de les entitats financeres de la ciutat per reclamar un millor tracte. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES