Teatre a La Sala per celebrar el Dia de les persones refugiades

còmic
Rubí celebrarà la primera edició del Saló del Còmic i el Manga
15 de juny de 2021
dani karavan
El documental del mes gira al voltant de la figura de l’artista Dani Karavan
15 de juny de 2021

Teatre a La Sala per celebrar el Dia de les persones refugiades

Alhayat o la suma dels dies és l’obra de teatre que es representarà el 20 de juny a les 18.30 h a La Sala com un dels actes principals per commemorar el Dia mundial de les persones refugiades. Es tracta d’un espectacle gratuït de la companyia La Viciosa recomanat per a majors de 12 anys.

L’espectacle està inspirat en fets reals: la construcció d’una biblioteca al camp de Lagadikia, a Salònica, l’estiu del 2016, i l’experiència personal com a voluntàries de part de l’equip artístic d’Alhayat. El muntatge explica com una voluntària que arriba a un camp de refugiats coneix un sirià i comencen a comunicar-se a través d’una pissarra en diverses llengües. Entre ells neix una complicitat i una passió per la literatura que s’acaba transformant en un projecte de construcció d’una biblioteca.

Alhayat o la suma dels dies se centra en tot allò que passa mentre no es fa res: les converses, els jocs, els desitjos, les il·lusions, la por, la impotència, la incertesa o l’amistat. I especialment, les persones que busquen la forma de fugir d’un lloc que només existeix pels que l’habiten.  

Deixa un comentari