Des de dilluns i fins al 3 de juny ja es poden sol·licitar els ajuts de menjador escolar

incendi
Ensurt al carrer Lumière per l’incendi d’un vehicle de neteja que ha afectat la façana d’un edifici
17 de mayo de 2022
serra oleguera can riquer
Una nova extractiva d’àrids amenaça 38 hectàrees a la Serra de l’Oleguera
18 de mayo de 2022

Des de dilluns i fins al 3 de juny ja es poden sol·licitar els ajuts de menjador escolar

Redacció

Les famílies que vulguin rebre un ajut de menjador escolar durant el pròxim curs ja poden fer la seva sol·licitud a partir del 16 de maig i fins al 3 de juny.  La petició s’haurà de presentar preferentment de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

Aquests ajuts els atorga el Departament d’Educació a través del Consell Comarcal del Vallès Occidental i s’adrecen a alumnat de centres d’ensenyament obligatori i de segon cicle d’educació infantil. Les beques cobreixen el 70% o el 100% del preu del servei, en funció del llindar de renda de la unitat familiar. En alguns casos, l’Ajuntament complementa els ajuts parcials amb recursos propis per tal de garantir a aquestes famílies una cobertura total. 

Com en els últims dos anys, s’han de presentar les sol·licituds prioritàriament de manera telemàtica, emplenant el formulari publicat a la Seu Electrònica de l’Ajuntament. Per fer-ho caldrà disposar de certificat electrònic (idCAT o eDNI) o bé estar donats d’alta al servei idCAT mòbil.

Suport en la tramitació

Per acompanyar la ciutadania amb dificultats perfer el tràmit per internet, l’Ajuntament ha posat a la seva disposició diversos serveis de suport.

D’una banda, es poden resoldre dubtes pel canal de xat habilitat a través de WhatsApp i Telegram de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. També s’ofereix un suport presencial per acompanyar la ciutadania a l’hora de fer el tràmit telemàtic al Centre Cívic del Pinar (els dimarts i dijous de 9 h a 11 h) i a l’Associació Veïnal Les Torres (els dimecres i divendres de 9 h a 11 h).

I, per últim, els dies 23, 24, 25, 30 i 31 de maig i l’1 de juny també s’orientarà les persones que vulguin fer la sol·licitud mitjançant una sessió presencial que s’organitzarà en petits grups al local del carrer Pitàgores, 7. Les persones que necessitin rebre aquest assessorament podran demanar cita prèvia trucant al 93 588 70 00 (ext. #3303 o #3307).

Del 23 de maig al 3 de juny, les famílies que no hagin pogut fer el tràmit de manera telemàtica tindran la possibilitat de lliurar la sol·licitud presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) Centre, sol·licitant cita prèvia.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES