El Col·legi Balmes absorbeix la part d’infantil i primària del Liceo Politècnic

noves tecnologies
Rubí impulsa un programa de ‘tecnotalent’ per formar en les tecnologies digitals
1 de setembre de 2021
hospital de terrassa
Baixa a més de la meitat el nombre de rubinencs ingressats per covid-19
2 de setembre de 2021

El Col·legi Balmes absorbeix la part d’infantil i primària del Liceo Politècnic

El col·legi passa a tenir dues línies d’infantil i primària. / C.B.

El Col·legi Balmes arrencarà el nou curs amb una novetat molt important i és que durant aquest estiu ha absorbit la part d’infantil i primària del Liceo Politècnic, una altra escola concertada de Rubí.

El titular del centre educatiu, Carlos Cami, ha explicat que d’aquesta forma el col·legi podrà oferir una segona línia i permet que els alumnes del Liceo puguin continuar l’ESO a la ciutat: “En els darrers anys hem tingut més de 45 sol·licituds a P3, però només teníem una línia de 25, volíem trobar una sortida per a les famílies que volen portar els seus fills al Col·legi Balmes i va sorgir l’oportunitat d’absorbir el Liceo, que va traslladar la secundària a Sant Cugat”.

A partir d’aquest curs, per tant, el centre educatiu compta amb dues línies d’escola concertada des de P3 fins a 6è de Primària i està previst que aquesta nova línia tingui continuïtat durant tota l’ESO. També ha incorporat el professorat de l’antiga escola i la resta del personal.

De cara a l’inici de curs, està previst que els antics alumnes del Liceo continuïn escolaritzats a la masia de Ca n’Oriol, mentre que alguns professors treballaran també a la històrica seu del carrer Xile. Serà a partir del curs 2022-2023 quan les dues línies es fusionaran. La intenció de l’escola és que les classes d’infantil es facin al carrer Xile i la primària a la masia de Ca n’Oriol, però encara no està confirmat.

Segons ha explicat Cami, “l’acollida per part de les famílies del Liceo ha estat positiva” des que es va informar els pares en una trobada al juliol. L’acord amb el Liceo es va gestar en poques setmanes després d’acabar el curs.

El titular de l’escola creu que aquest creixement pot ser molt important per tal de “fer front als reptes de futur, augmentant la capacitat per oferir més diversitat d’etapes educatives i seguir ampliant la línia de cicles formatius” i no descarta que en un futur es pugui arribar a oferir el batxillerat.

Deixa un comentari