Desenes de persones es manifesten per reclamar més seguretat a la ciutat

gent
L’Ajuntament obre el període per demanar ajudes per a la millora del comerç local
11 de juny de 2021
ple3 copia
Molts retrets i gens de debat en el Ple extraordinari de l’estat de la ciutat
12 de juny de 2021

Desenes de persones es manifesten per reclamar més seguretat a la ciutat

La manifestació ha estat convocada pel col·lectiu SOS Rubí. / Ràdio Rubí

Un grup de persones s’han manifestat aquest dijous al vespre a la plaça de la Nova Estació per demanar a les administracions públiques més seguretat per al veïnat. Ho han fet seguint la crida d’una nova plataforma, SOS Rubí, que ha convocat la mobilització a través de les xarxes socials.

La manifestació arriba després que alguns fets delictius s’hagin disparat a la ciutat, segons les dades publicades del Ministeri de l’Interior, i sobretot per la percepció ciutadana d’inseguretat que hi ha entre molts veïns. També coincideix que fa uns dies l’alcaldessa va demanar més efectius de Mossos d’Esquadra i partits polítics com Ciutadans i Junts també van demanar més efectius de la Policia Local.

En el transcurs de la manifestació, diverses persones han agafat el megàfon per explicar situacions en què s’havien trobat en relació a la sensació d’inseguretat. El col·lectiu s’ha volgut desmarcar totalment de cap vinculació o simpatia política, tot i que a la manifestació s’han vist membres de Ciutadans, Veïns per Rubí i Vox.

Deixa un comentari