Diversos autors signaran a les llibreries locals, que comencen avui el Sant Jordi

sant jordi parc
Cau un arbre a la rotonda de l’avinguda Josep Ferrer i Domingo
22 de abril de 2022
sant jordi
Rubí registra una bona diada de Sant Jordi tot i els episodis de pluja
25 de abril de 2022

Diversos autors signaran a les llibreries locals, que comencen avui el Sant Jordi

Redacció

La llibreria El Racó del Llibre començarà les activitats de Sant Jordi aquest divendres amb la signatura de llibres a la parada que ubicarà just davant del seu establiment, al carrer Doctor Robert. A les 18 h, Josep Milà signarà ‘L’hort dels bous’, la novel·la guanyadora del Premi Lletres del Marcat; i Enric Escofet farà el mateix amb els seus llibres ‘El Casal Popular. 100 anys de cultura a Rubí’ i ‘Rubí desaparegut’.

A les 19 h serà el torn de l’escriptora Tània Juste, que ha publicat ‘Amor a l’art’, premi Prudenci Bertrana. Compartirà espai amb Jordi Magrià, que signarà el seu llibre ‘Homenatge a Lluís Llach’.

El 23 d’abril, també davant la llibreria, estarà signant a les 12 h la il·lustradora rubinenca Cuchu, que recentment ha il·lustrat dos llibres: ‘Catalans i catalanes que van canviar el món’ i ‘El vuitè nan’. A la mateixa hora, hi seran Núria Julià i Elena Boixader, que firmaran el llibre ‘14 històries de Rubí’.

A partir de les 18 h serà el torn de dos escriptors locals més. Núria Pradas estarà amb el seu llibre ‘Tota una vida per recordar’ i Enric Larreula signarà exemplars de ‘La vida promesa’.

També hi haurà signatura de llibres a la parada de Lectors al tren, que s’instal·larà davant de l’establiment, al carrer Magí Raméntol. D’11 h a 14 h, estaran signant exemplars dels seus llibres els il·lustradors Noemí Villamuza, Roser Capdevila, Enric Larreula, Ricardo Alcántara, Núria Pradas i Glòria Sabaté. A la tarda, de 18 h a 20 h, serà el torn dels també dibuixants Seta Gimeno, Max Saladrigas, Cuchu, Marta Montañá i Jordi Fenosa.

Taller d’enquadernació

D’altra banda, la teteria Més que te ha organitzat un taller d’enquadernació copta per aprendre a enquadernar una llibreta. El curs té un preu de 35 euros i anirà a càrrec d’Isabel Rodríguez. Per apuntar-se cal posar-se en contacte amb l’establiment.

Rubí es prepara pel Sant Jordi del retrobament mirant el temps de reüll

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES