El CRAC ja té a punt la programació de cursos i tallers per la tardor

acord Can Mir Castellnou
El CEF Can Mir i l’AD Castellnou compartiran equip federat de futbol sala
12 de agosto de 2021
ATeneu Rubí
Diverses activitats familiars, concerts i cursos configuren la programació de tardor de l’Ateneu
12 de agosto de 2021

El CRAC ja té a punt la programació de cursos i tallers per la tardor

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) ha preparat una nova programació per a la tardor, amb una àmplia diversitat d’oferta formativa i d’entreteniment. Com en l’últim any, el centre aplicarà els protocols de prevenció i actuació davant la situació pandèmica.

Entre l’oferta de cursos i tallers hi ha relacionats amb l’art i l’expressió, com ara ‘Danses del món’, ‘Iniciació a la dansa contemporània’, ‘Salsa, bachata i rueda de casino’, ‘Dibuix i pintura’, ‘Manualitats artístiques’, ‘Tècniques creatives’ o ‘Restauració de mobles’.

Relacionats amb la salut i el benestar, el CRAC oferirà cursos i tallers de ball en línia, country , ioga, aikido, autodefensa feminista, zumba, judo, krav maga, pilates, running o stretching. Per als infants i el jovent, s’han programat cursos d’àrab, Krav maga, còmic, manga i concept art, dibuix i pintura, inici a la dansa o coral POPI.

També s’oferiran propostes formatives musicals com cursos de bateria, ukelele o guitarra, així com d’acompanyament a les maternitats com entrenament grupal durant l’embaràs i durant el postpart.

Altres propostes són un curs d’escriptura, d’iniciació al català, al castellà, a l’anglès o a l’àrab, un curs de llengua de signes o un de punt de creu, amigurumi i ganxet.

A la web www.crac.cat es pot trobar més informació sobre el detall dels cursos i els horaris que s’impartiran. Les inscripcions es poden fer de l’1 al 15 de setembre a través del formulari que es pot trobar a la mateixa web.

La programació es pot consultar a la web del CRAC. / Cedida


Les classes s’ompliran per ordre d’inscripció amb màxim nombre d’assistents segons aforament de cada sala tenint en compte la normativa vigent per covid-19. La matrícula per curs de 12 €/any excepte sòcies i socis del CRAC que tenen matrícula gratuïta. La primera sessió és de prova i gratuïta. Serà necessari un mínim de 6 persones per curs perquè aquest es realitzi i serà imprescindible l’ús de mascaretes dins del taller així com l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar a l’equipament.