El CRAC oferirà gairebé una quarantena de cursos a la tardor amb preus molt populars

panerola
Veïns de la Zona del Mercat alerten d’una plaga de paneroles al barri
11 de agosto de 2022
homenatge atemptats copia
Barcelona commemora el cinquè aniversari de l’atemptat de La Rambla, on van morir dos rubinencs
16 de agosto de 2022

El CRAC oferirà gairebé una quarantena de cursos a la tardor amb preus molt populars

Redacció

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) oferirà a partir d’aquesta tardor prop d’una quarantena de cursos sobre salut i benestar, música, art i expressió, recursos i humanitats i infantils i juvenils, com és habitual en la programació anual de l’equipament cultural. 

En l’àmbit de la salut i el benestar, hi haurà propostes d’aikido, autodefensa feminista, ioga, judo, pilates, zumba, running i mindfulness, entre altres. Pel que fa a art i expressió, destaquen els cursos de dibuix i pintura, dansa, ball, restauració de mobles o dansa lírica. De música hi haurà propostes per aprendre a tocar la bateria, l’ukelele i la guitarra, mentre que en l’àmbit del llenguatge, hi ha cursos de castellà, de català, d’àrab, francès i anglès, entre altres. 

Pel que fa a les propostes infantils i juvenils, hi ha cursos d’àrab, de manga, de ioga, de dibuix i pintura, d’aikido, guitarra i piano. 

Les inscripcions per participar en aquests cursos estan obertes fins al 15 de setembre i es poden fer a través d’un formulari al web del CRAC o presencialment a l’equipament cultural, ubicat al carrer Sant Joan, 5. El preu dels cursos és només de 12 euros a l’any, a excepció dels socis que tenen accés gratuït.


ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES