El I Saló del Còmic i el Manga de Rubí arrenca aquest divendres a la rambla del Ferrocarril

Reconeixement de l’Ajuntament a les entitats en la tradicional recepció
1 de julio de 2021
violència masclista
Enquestes per elaborar el Protocol davant les violències sexuals en espais d’oci
2 de julio de 2021

El I Saló del Còmic i el Manga de Rubí arrenca aquest divendres a la rambla del Ferrocarril

El I Saló del Còmic i el Manga de Rubí es podrà visitar amb entrada lliure i gratuïta entre el 2 i el 4 de juliol. La proposta tindrà un escenari on es faran xerrades i presentacions i comptarà amb 21 parades d’autors i autores, editorials, la llibrera local especialitzada en còmic i manga Kame Kame i una sala de premsa. El saló s’ubicarà a la rambla del Ferrocarril.

El divendres 2 de juliol, el saló obrirà de 17 h a 20.30 h i s’han previst dues xerrades: ‘Com llicenciar un anime i no morir en l’intent’, a càrrec de Coalise Estudio (18 h) i la presentació a les 19 h de les novetats de Letrablanka Editorial, l’empresa col·laboradora en l’organització de la proposta. La primera tarda de saló es tancarà amb una Slam Poetry coordinada per l’Associació Cultura Excèntrica (20 h).

Durant el cap de setmana, el saló estarà obert al públic de 10.30 h a 14 h i de 17 h a 20.30 h. Dissabte, les activitats paral·leles arrencaran a les 10.30 h amb un taller per crear personatges a càrrec del col·lectiu d’il·lustradors rubinenc C.I.R.C!. Al migdia, dues editorials presentaran les seves novetats: Unrated Comics a les 12 h i Grafito Editorial a les 12.30 h. A la tarda, s’organitzarà el joc comunitari Lobo (18.30 h) i una activitat de preguntes interactives (19.15 h).

Diumenge arrencarà amb el taller de creació de personatges de còmic de C.I.R.C! (10.30 h). Al migdia, les editorials La Cúpula (12 h) i Sekai Editorial (12.30 h) presentaran novetats. Ja a la tarda, s’ha previst una trobada de cosplayers (18 h), una exhibició de K-pop (18.30 h) i el joc Freak Dates (19.15 h). Per participar a la trobada de coplayers o a l’exhibició de ball cal contactar amb l’organització a través del correu electrònic [email protected] / DdR