Reconeixement de l’Ajuntament a les entitats en la tradicional recepció

gats
Rubí aborda la problemàtica de les colònies de gats i els animals perduts i abandonats
1 de julio de 2021
saló del comic
El I Saló del Còmic i el Manga de Rubí arrenca aquest divendres a la rambla del Ferrocarril
1 de julio de 2021

Reconeixement de l’Ajuntament a les entitats en la tradicional recepció

Fotografia de les entitats reconegudes per la seva trajectòria. / Localpres-Ajuntament

La tradicional recepció d’entitats de Festa Major va tenir lloc el dimarts a la tarda en un acte al Castell, coincidint amb la Festa Major.

Durant la cita, l’alcaldessa, Ana M. Martínez, va agrair a les entitats la seva dedicació a l’hora d’organitzar cada any diverses activitats per Sant Pere: “Ha estat un any i mig complicat, dolorós en molts sentits, i particularment complex per a tots aquells que integreu el teixit associatiu local. Durant molt de temps, heu hagut d’aturar màquines i renunciar a la vostra essència participativa mentre somiàveu amb l’esperat retorn a la normalitat. Una normalitat que ja la tenim a tocar, afortunadament, i que s’ha deixat sentir durant tots aquests dies de Festa Major”.

Durant la recepció, l’Ajuntament va homenatjar aquelles entitats que estan d’aniversari enguany i també les que van fer anys durant el 2020.

Per aquest motiu, es va lliurar una placa commemorativa pels 25 anys a l’Associació de Veïns de la Plana del Castell, a l’Associació de Veïns de Can Solà, l’Associació de Propietaris Vallès Park, l’Associació Rociera Andaluza de Rubí, la Colla de Diables de Rubí i l’Hoquei Club Rubí Cent Patins. Pel que fa a les entitats que van fer 25 anys l’any passat són l’Associació de Veïns de Castellnou-Can Tapis (sector B), l’Associació de Veïns Can Serrallac, l’Associació de Veïns de Can Serrafossà i el Club Voleibol Rubí. També es va homenatjar el Club Natació Rubí, que compleix 50 anys i el Casal Popular de Rubí, que celebra el centenari.