Rubí celebrarà la primera edició del Saló del Còmic i el Manga

Rubí acull el festival musical Impuls Jove
14 de junio de 2021
alhayat-o-la-suma-dels-dies
Teatre a La Sala per celebrar el Dia de les persones refugiades
15 de junio de 2021

Rubí celebrarà la primera edició del Saló del Còmic i el Manga

La rambla del Ferrocarril és l’escenari triat per celebrar entre el 2 i el 4 de juliol la primera edició del Saló del Còmic i el Manga a Rubí. Rubí Jove posa en marxa aquesta nova proposta que reunirà editorials, autors i llibreries locals per oferir còmics de tots els estils, activitats paral·leles, actuacions i signatura de llibres.

El Saló del Còmic i el Manga serà el tret de sortida de la programació d’estiu del servei de Joventut, que inclou tallers i activitats formatives entre el juliol i el setembre. Es faran propostes que tenen a veure amb el benestar físic i emocional de les persones joves amb tallers de diferents esports, disciplines i balls: boxa, skate, break dance, K-Pop, patins en línia, tweerking i parkour, entre altres. D’altra banda, també es faran tallers de fotografia amb el mòbil i informàtica.

Formació de lleure i dinamització

Pel que fa a la formació, es farà un curs de premonitors d’iniciació al monitoratge d’activitats de lleure per a joves de 15 a 17 anys, que tindrà lloc del 5 al 9 de juliol. El curs de monitor d’activitats de lleure infantils i juvenils, per a majors d’edat, es farà entre l’1 i el 17 de juliol, mentre que el curs de vetllador d’infants amb necessitats educatives especials, tindrà lloc entre el 12 i el 16 de juliol. Per últim, el curs de dinamitzador poliesportiu, per a majors de 16 anys, es realitzarà entre el 14 i el 23 de juliol.

Per divulgar totes aquestes activitats, a les quals cal sumar les habituals assessories que ofereix setmanalment l’Espai Jove Torre Bassas, Rubí Jove instal·larà un Punt d’Informació a la tarda el 21 de juny a la plaça de la Nova Estació i el 22 de juny a la plaça del Doctor Guardiet. Totes les activitats requereixen inscripció prèvia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *