El mític davanter rubinenc Carlos Esteban es retira del futbol amateur

font de can moritz
Gran èxit d’inscripció per participar a la ruta de les fonts recuperades
17 de mayo de 2021
horts
Una desena de dones a l’atur fan un curs d’horticultura
18 de mayo de 2021

El mític davanter rubinenc Carlos Esteban es retira del futbol amateur

Carlos Esteban, mantejat pels seus companys. / Toni Arnaus-Atlètic Júnior (www.santcugatcreix.cat)

En el futbol català amateur, tothom sap que el nom de Carlos Esteban és sinònim de gol. El davanter de Rubí, que ha decidit retirar-se del futbol amateur, ha marcat prop de 200 gols en les tres dècades que ha estat jugant en diferents clubs catalans, la majoria de Rubí.  

El partit entre l’Atlètic Júnior FC i el Marianao Poblet va servir per acomiadar Carlos Esteban. El davanter, de 35 anys, va ser substituït al minut 80 i tots dos equips van formar un passadís per acomiadar-lo.

Esteban va començar a jugar amb 5 anys a la UE Rubí, club on jugava el seu pare, i en les categories inferiors va arribar a jugar tres temporades amb el RCD Espanyol, cinc al CE Mercantil i una al CF Damm. En la categoria amateur, el punta rubinenc ha jugat en tots els clubs de Rubí: la UE Rubí, l’Olímpic Can Fatjó, el Juventud 25 Septiembre i l’Atlètic de Rubí, que es va convertir més tard en l’Atlètic Júnior i es va traslladar a Sant Cugat. També ha jugat en tres equips de Terrassa, el CP San Cristóbal, la UD San Lorenzo i la Peña San Pedro, a més del FC Martinenc. També va ser convocat amb la selecció catalana amateur en dos partits amistosos.

Pel que fa als èxits que ha aconseguit durant totes aquestes temporades, cal destacar que va jugar en dues campanyes diferents a Tercera Divisió amb la UE Rubí. També ha aconseguit quatre ascensos a Primera Catalana, un amb l’Olímpic, i un doble ascens amb el Veinti, que va passar de Tercera Catalana a Primera en només dues temporades. A més, ha estat el màxim golejador de Preferent, Segona Catalana i Tercera Catalana en diverses ocasions.

Carlos Esteban es retira del futbol amateur, però no penja les botes. Seguirà marcant gols amb l’equip de veterans de l’Olímpic Can Fatjó.