Gran èxit d’inscripció per participar a la ruta de les fonts recuperades

dona
Les rubinenques cobren un sou de 5.802 euros anuals menys que els rubinencs
17 de mayo de 2021
Carlos Esteban
El mític davanter rubinenc Carlos Esteban es retira del futbol amateur
18 de mayo de 2021

Gran èxit d’inscripció per participar a la ruta de les fonts recuperades

La font de Can Moritz és un dels dos punts destacats de l’itinerari de la ruta.

Les entitats locals Rubí d’Arrel, el Centre Excursionista de Rubí i el Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) han organitzat una sortida per fer la ruta de les fonts recuperades de Rubí. L’activitat, que s’emmarca dins de la Setmana de la Natura que se celebra arreu de Catalunya, tindrà lloc el 30 de maig i ha superat totes les previsions.

Les inscripcions es van obrir el 12 de maig i en només un dia es van superar les expectatives, amb prop d’una seixantena de persones inscrites. Tot i que la sortida estava pensada per un màxim de 35 persones, els organitzadors han decidit acceptar totes les inscripcions i fer dos grups de 30 persones per tal que tothom pugui gaudir de la jornada.

La sortida serà d’uns 8,5 km i es visitaran dues fonts recuperades en els darrers anys gràcies a la iniciativa d’entitats i voluntaris rubinencs. La ruta començarà a la font de Sant Muç i passarà per Can Roig fins a la font de Can Moritz, on es farà una parada per esmorzar. A la tornada, també es visitarà la font de Can Guilera, pendent de recuperar. A més, es faran petites explicacions de flora i fauna local.

Els organitzadors estan molt satisfets de la resposta ciutadania i consideren que és només una mostra de la importància que té l’entorn natural per a les persones i de l’interès creixent que hi ha per conèixer i preservar el medi natural de Rubí.