El Racó del Llibre acull dues presentacions, un conte per a primers lectors i una novel·la policíaca

SAP
Rubí Forma ofereix dos cursos sobre programes especialitzats de la salut i l’alimentació
11 de mayo de 2022
La Torre Bassas acull una mostra sobre els riscos del consum d’alcohol
11 de mayo de 2022

El Racó del Llibre acull dues presentacions, un conte per a primers lectors i una novel·la policíaca

Redacció

El Racó del Llibre serà l’escenari en els propers dies de la presentació de dos llibres, un àlbum infantil il·lustrat i una novel·la policíaca. La primera serà aquest dissabte a les 12 h i anirà a càrrec de Laia Codina i Sílvia Tarragó, autores del llibre ‘Els set colors de la Bet’, obra guanyadora del VIII Premi Internacional Àlbum Il·lustrat Ciutat de Benicarló 2021. 

El llibre és un conte adreçat a primers lectors que mostra als infants el poder de les paraules  a través de la poesia i dels colors. Després d’una breu introducció per part de les autores tindrà lloc un taller de manualitats perquè els més petits facin un gran arc de Sant Martí amb els seus dibuixos. 

La segona activitat arribarà dimecres 18 de maig a les 19 h amb la presentació del llibre ‘Un Trabajo limpio’, de Xus González, agent de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra i col·laborador en diversos festivals de novel·la Negra. ‘Un Trabajo limpio’ és un thriller violent ambientat a la Barcelona més fosca, una novel·la publicada en la prestigiosa col·lecció Roja y Negra de l’editorial Resevoir Books. 

La presentació anirà a càrrec de l’escriptor Toni Hill, qui ha destacat que el llibre enganxa pel seu ritme trepidant i la solidesa del seu estil, a més d’uns personatges “que brillarien en una pel·lícula del millor Tarantino”.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES