La Biblioteca organitza una venda solidària de llibres per La Marató de TV3

Una programació amb més d’un centenar d’activitats per aquest Nadal
25 de noviembre de 2021
La Riera que volem veu amb bons ulls la reforma integral de l’entorn de la riera
25 de noviembre de 2021

La Biblioteca organitza una venda solidària de llibres per La Marató de TV3

La Biblioteca Mestre Martí Tauler col·labora un any més amb La Marató de TV3, dedicada aquest 2021 a la salut mental, amb la venda solidària de llibres a partir d’un euro. Els exemplars ja es poden adquirir al vestíbul d’aquest equipament cultural. 

Durant tot l’any, la Biblioteca recull donacions de llibres d’usuaris habituals i d’altres persones que se’n desfan per problemes d’espai o perquè ja no els necessiten. L’equipament accepta documents en bon estat de conservació, generalment que no superin els 15 anys de publicació, i també els que tinguin una relació directa amb la ciutat. Entre tot aquest material, el personal de la Biblioteca selecciona els exemplars en millor estat i més actuals i els posa a la venda a la parada solidària.

Els llibres estaran disponibles fins al 17 de desembre en l’horari d’obertura de l’equipament. També es podran adquirir a la parada que s’instal·larà al Mercat els dies 2 i 26 de desembre. A més, la Biblioteca també posa a l’abast dels seus usuaris una selecció de bibliografia relacionada amb la salut mental, que es pot consultar a la planta baixa. 

La Biblioteca Mestre Martí Tauler fa anys que col·labora de forma anual amb La Marató de TV3.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES