El risc de rebrot a Rubí passa a ser moderat per primer cop aquest any

cap mutua
El Pla local de salut es marca més d’una trentena d’objectius per millorar la qualitat de vida a la ciutat
9 de junio de 2021
Els veïns de Sant Jordi Parc insisteixen que no volen els habitatges dotacionals al barri
10 de junio de 2021

El risc de rebrot a Rubí passa a ser moderat per primer cop aquest any

La situació epidemiològica a Rubí continua amb la tendència positiva i per primera vegada aquest any, el risc de rebrot se situa en nivell moderat, segons les dades del Departament de Salut. Això no passava des del juliol de l’any passat, quan la incidència va baixar pel factor estacional.

Així, ara mateix el risc de rebrot és de 79 quan havia arribat a ser de més de 800 a principis de gener. Pel que fa a les dades de persones ingressades, actualment hi ha cinc rubinencs als hospitals i en la darrera setmana no s’ha produït cap mort per covid. Des de l’inici de la pandèmia, s’han contagiat segons les dades oficials 6.956 persones i 184 han mort.

A Catalunya, el risc de rebrot també ha caigut fins a la zona moderada. Hi ha 547 pacients ingressats i 193 a l’UCI.

Pel que fa a la campanya de vacunació, continua avançant i el 37% de la població ja ha rebut la primera dosi, mentre que el 19% ha rebut la pauta completa. A Catalunya, aquests percentatges són del 41% i del 23%, respectivament.

En relació amb la incidència escolar, és pràcticament inexistent. Hi ha confinat un grup d’alumnes d’una extraescolar i un grup d’ESO del Regina Carmeli i un altre grup d’ESO de l’Escola Montserrat.