L’Ajuntament reorganitza accessos a l’illa de vianants per facilitar al veïnat l’arribada als aparcaments

català
El català a les aules
6 de mayo de 2022
El Rubimot culmina el 20 de maig amb el sorteig d’un lot de productes del Mercat Municipal
6 de mayo de 2022

L’Ajuntament reorganitza accessos a l’illa de vianants per facilitar al veïnat l’arribada als aparcaments

Redacció

El consistori ha modificat alguns accessos a l’illa de vianants amb la intenció d’intentar optimitzar els recorreguts d’entrada del veïnat. Aquelles persones que actualment estan autoritzades a entrar pel carrer Llobateras i que pertanyin al tram d’aquesta via comprès entre el carrer Balmes i el carrer Cal Príncep, així com les que tenen autorització per accedir al carrer Balmes i que pertanyin al tram entre carrer Cervantes i el carrer Llobateras, poden sol·licitar l’autorització per accedir al seu tram de carrer a través del carrer Cervantes amb el carrer. Cal Príncep.

Aquest nou accés és opcional, és a dir, es pot continuar entrant per l’accés ja autoritzat o bé sol·licitar la nova autorització pel carrer Cervantes/Cal Príncep. El tràmit s’ha de realitzar mitjançant sol·licitud d’autorització a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o de forma telemàtica a la Seu electrònica.

Segons l’Ajuntament, a banda de racionalitzar els recorreguts i fer-los més òptims, en el cas del carrer Llobateras també s’evitarà que molts vehicles creuin l’illa de vianants per l’avinguda de Barcelona.

Nova càmera de control al carrer de la Creu

Paral·lelament, el Consistori també modificarà l’accés a la zona del carrer de la Creu. Pròximament es posarà en funcionament una nova càmera de control d’accés en aquesta via. La ciutadania que ja té autorització per entrar a l’illa pel carrer Sant Miquel i que resideix, té una plaça d’aparcament o un comerç al carrer de la Creu, al passatge de la Creu i al carrer de Sant Magí (tram entre el carrer de la Creu i el carrer Sant Josep) hauran d’accedir per aquest punt.

En canvi, la resta de veïns de la zona que té entrada pel carrer Sant Miquel amb autorització que no pertanyen a aquests carrers no estan autoritzats a entrar al carrer de la Creu i, per tant, si ho fan, podran ser sancionats.

El tràmit de sol·licitud d’autorització per accedir al carrer de la Creu s’ha de gestionar de forma presencial a l’OAC o bé de forma telemàtica a la Seu electrònica.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES