El Servei Local de Català ofereix nous cursos a partir del gener

L’AUP retreu al govern la manca de polítiques de reciclatge
23 de noviembre de 2021
Cap de setmana de sardanes a Rubí, amb aplec i concert
23 de noviembre de 2021

El Servei Local de Català ofereix nous cursos a partir del gener

El Servei Local de Català (SLC) posarà en marxa a partir del gener un nou trimestre de cursos de català per a adults. Les persones interessades que ja s’hagin inscrit durant el darrer any al servei, hauran d’inscriure’s el 17 de desembre i el nou alumnat ho podrà fer els dies 20 i 21 de desembre. Abans, es recomana fer els passos previs a la inscripció al web www.cpnl.cat/inscripcions.

De cara a fer la preinscripció, cal saber quin és el nivell de coneixements de la persona interessada per poder assignar-li un curs adequat a les seves necessitats. Per saber el nivell, si no han fet cap curs previ al SLC, cal fer una prova de col·locació o bé aportar un certificat, que haurà de ser validat. El nou alumnat té temps fins al 10 de desembre per demanar la prova de nivell, que es desenvolupa en línia. 

Les persones que requereixin suport presencial poden contactar amb el Servei Local de Català per telèfon al 637 389 764 els dimarts, dimecres i divendres de 9.30 h a 13.30 h. El dilluns i dimecres, de 16 h a 18.30 h o enviar un correu electrònic a [email protected].

Des del mes de setembre, el Servei Local de Català ha estat traslladat al Centre Cívic del Pinar, al qual es pot accedir en autobús amb la línia 1 i 2 i és on es faran els cursos de català.