Comença el Campionat Escolar d’Escacs de Rubí

teatre
La Sala acull ‘Alguns dies d’ahir’, una comèdia dramàtica al voltant de l’1 d’octubre
8 de abril de 2021
música clàssica
‘El so de l’ànima’, un concert de violoncel i piano, nova proposta del cicle Entre bambolines
9 de abril de 2021

Comença el Campionat Escolar d’Escacs de Rubí

L’Associació d’Escacs Rubinenca torna a posar en marxa el Campionat d’Escacs Escolar a través de la seva escola. El torneig comptarà amb totes les mesures de seguretat i higiene adients per poder realitzar la competició amb les mesures sanitàries adequades. El torneig es disputarà en nou rondes tots els dissabtes a partir de les 16 h i la primera jornada tindrà lloc el 17 d’abril. La resta de jornades se celebraran el 24 d’abril i l’1, 8 i 15 de maig.

Els participants quedaran dividits en tres grups diferents. En el grup A hi participaran majors de 14 anys; en el grup B, infants entre 8 i 13 anys; i al grup C els menors de 7 anys que volen iniciar-se en el món dels escacs.

L’Escola d’Escacs Rubinenca espera que aquest format de competició es tradueixi en un augment de participació i que arribi a més infants de la ciutat, no només aquells que ja hi juguen de forma habitual.

Per inscriure’s en el Campionat d’Escacs Escolar cal que les famílies es posin en contacte amb els centres educatius o bé amb l’Escola d’Escacs Rubinenca, situada al carrer de la Creu, 25.