Els Mossos detenen un home per tràfic de cocaïna a la Zona del Mercat

sentimental
La comèdia amb tocs dramàtics ‘Sentimental’ obre la nova programació del Cicle Gaudí
15 de abril de 2021
carnet 360
Els infants de primària gaudiran del carnet 360 a partir del proper curs
16 de abril de 2021

Els Mossos detenen un home per tràfic de cocaïna a la Zona del Mercat

Un home de 51 anys i nacionalitat espanyola ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar a principis del mes de juny de l’any passat, quan els agents del grup de delinqüència urbana de la comissaria de Rubí van tenir coneixement que en un pis del carrer Aribau, a la Zona del Mercat, es podria estar venent droga. Per tal d’adquirir la droga, els compradors s’adreçaven al pis i trucaven al timbre, el venedor obria la porta i la compravenda es realitzava en el domicili.

El 14 d’abril es va realitzar una entrada i registre al pis, autoritzada pel jutjat d’instrucció 7 de Rubí. En el registre de l’immoble es van trobar prop de 15 dosis de cocaïna, preparades per la seva distribució amb un pes de 2,8 grams, una bàscula de precisió, 7 grams de cabdells de marihuana, narcòtics, una defensa extensible, una arma de foc, dos carregadors i una munició. També es van trobar 70 euros en efectiu, presumptament provinents de la venda d’estupefaents.

El detingut, que té diversos antecedents pel mateix fet, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat.