La comèdia amb tocs dramàtics ‘Sentimental’ obre la nova programació del Cicle Gaudí

nico roig
Nico Roig porta a La Sala un espectacle de música tridimensional
15 de abril de 2021
tràfic droga cocaïna
Els Mossos detenen un home per tràfic de cocaïna a la Zona del Mercat
16 de abril de 2021

La comèdia amb tocs dramàtics ‘Sentimental’ obre la nova programació del Cicle Gaudí

La nova programació del Cicle Gaudí, la programació estable de cinema a La Sala que organitza l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de l’Ajuntament, arrenca aquest divendres 16 d’abril.

Ho farà amb la darrera pel·lícula dirigida per Cesc Gay, ‘Sentimental’, una comèdia amb tocs dramàtics protagonitzada per Javier Cámara, Belén Cuesta, Alberto San Juan i Griselda Siciliani. El Julio i l’Ana formen una parella que ja no es mira ni es toca. Una nit, l’Ana convida a casa els seus veïns de dalt, el Salva i la Laura, que durant el sopar els fan una proposta que converteix la vetllada en una experiència excessiva i catàrtica per a tots quatre. Alberto San Juan ha aconseguit un Gaudí i un Goya pel seu paper en aquesta pel·lícula.

El proper títol que es podrà veure a Rubí, el 21 de maig, serà ‘La vampira de Barcelona’, un thriller de Lluís Danés ambientat en la Barcelona de principis del segle XX, on hi conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l’altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d’una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La vampira del Raval’.

Fotograma de ‘La vampira de Barcelona’.

Altres films programats són el documental ‘My Mexican Bretzel’ el 18 de juny, ‘No matarás’ el 16 de juliol i ‘La dona il·legal’, que es podrà veure el 10 de setembre.

Les entrades per a les diferents sessions es poden adquirir a través d’Internet i de la taquilla de La Sala, que obre els dijous i divendres de 17 a 20 h. El preu de l’entrada general és de 4,5 euros (3 en cas de tenir dret a descompte). També s’aplica un 2×1 als socis del Club Vanguardia.

‘My mexican bretzel’ és un documental que ha rebut el suport unànime de la crítica.