Els Pastorets han hagut de suspendre una de les funcions per un possible cas de covid

Rubí Forma oferirà més d’11.000 hores de formació subvencionada el 2022
16 de diciembre de 2021
Avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l’aire per partícules PM10
20 de diciembre de 2021

Els Pastorets han hagut de suspendre una de les funcions per un possible cas de covid

La tradicional representació de l’obra ‘Els Pastorets’ de Josep M. Folch i Torres ha tornat a la nostra ciutat aquest cap de setmana, de la mà del grup escènic del Casal Popular de Rubí, després d’un any sense realitzar-se de forma presencial, ja que el 2020 es van celebrar en format «confinat».

Aquest cap de setmana havien de tenir lloc dues funcions, els dies 18 i 19 de desembre a la tarda, però només es va poder realitzar la primera funció de dissabte, ja que diumenge es va detectar «un possible cas de positiu de covid-19 entre els membres del Casal», tal com expliquen des de l’entitat.

Les properes funcions estan programades pel 8 i 9 de gener a les 18 h. Les entrades ja es poden adquirir de forma avançada a través de la web del Casal Popular i també a la taquilla, una hora abans de l’espectacle.

‘Els Pastorets’ explica la història del Lluquet i el Rovelló, dos pastors que viuen aventures durant el seu camí fins al naixement del nen Jesús, a més d’altres trames com la lluita entre àngels i dimonis, una versió divertida i renovada amb algun toc d’actualitat, amb la direcció de Daniel Bové. Enguany s’ha tornat a comptar novament amb la música en directe de l’Escola Municipal de Música Pere Burés, amenitzant les escenes d’aquest muntatge teatral.

D’altra banda, el Casal Popular també acollirà dues funcions de l’espectacle ‘Els Dimoniets’, una obra interpretada per infants i creada per la rubinenca Laia Borràs, que s’està convertint en una de les tradicions del Nadal a Rubí conjuntament amb ‘Els Pastorets’. Les funcions seran els dies 15 i 16 de gener a les 18 h.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *