Gran èxit de la 22a edició de la Bicicletada del Mercat

policia local
L’Ajuntament dona la benvinguda als 7 nous agents de Policia Local
21 de septiembre de 2022
samuel vila protestant
‘Protestants, la història silenciada’, un documental que mostra el paper d’un rubinenc en l’expulsió d’Espanya del Pla Marshall
21 de septiembre de 2022

Gran èxit de la 22a edició de la Bicicletada del Mercat

Redacció

L’Associació d’Adjudicataris del Mercat de Rubí va organitzar dissabte la 22a edició de la Bicicletada de Rubí amb un gran èxit. Després de dos anys sense poder celebrar l’activitat, els rubinencs van poder tornar a gaudir d’un passeig familiar pel centre de la ciutat amb bicicleta, que a més va passar per l’avinguda de l’Estatut, tallada diumenge al trànsit per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat.

En total, van participar en la Bicicletada 425 persones, entre infants i adults, que van estar acompanyats per la Companyia La Tal, que va dinamitzar l’activitat amb música i somriures. L’activitat també va comptar amb el suport de 30 voluntaris, imprescindibles per poder organitzar la Bicicletada.

Quan els participants van arribar de nou a la plaça del Mercat, es va fer la tradicional botifarrada popular, un circuit infantil i el sorteig de 45 premis, gràcies a les parades del Mercat, la botiga Rubí Bike i l’empresa Catalana Occident.

Declaració de La Llana

Els actes de la Setmana de la Mobilitat Europea continuen a Rubí amb una activitat institucional aquest divendres al matí. L’Ajuntament ha organitzat una Declaració institucional per demanar la construcció de la segona estació de Ferrocarrils de la Generalitat a La Llana. L’acte, que arrencarà a partir de les 11 h a la masia de Can Serra, comptarà amb la participació de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i de representants de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i l’entitat FEM Vallès. 

L’acte té com a objectiu demanar la construcció de l’estació d’FGC de La Llana, que fa anys la Generalitat va projectar, però que ara mateix és un projecte oblidat.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES