Impulsen una xarxa d’autoconsum energètic al barri dels Avets

bossa de malla
Nova campanya per fomentar l’ús d’envasos reutilitzables a l’hora de fer la compra
7 de septiembre de 2021
El Servei de Residus programa nous Ecotallers de reutilització i reciclatge
8 de septiembre de 2021

Impulsen una xarxa d’autoconsum energètic al barri dels Avets

L’Associació de Veïns del barri Els Avets i l’Ajuntament treballen en la posada en marxa d’una xarxa d’autoconsum energètic. Es tracta d’una iniciativa que busca fomentar la producció i repartiment d’energia solar entre les llars de la zona.

L’objectiu del projecte és donar eines als residents per produir i consumir energia fotovoltaica sense la necessitat de fer cap inversió prèvia. A més, els participants estalviaran en la factura de la llum des del primer moment i es podran acollir a bonificacions que poden arribar fins al 50% de l’Impost de Béns Immobles. En paral·lel, el consum d’energia solar contribuirà a la reducció d’emissions contaminants.

Les persones que hi estiguin interessades poden conèixer més detalls del projecte a la sessió informativa que tindrà lloc el 21 de setembre a les 18 h a l’espai de l’associació de veïns. La sessió es repetirà el 6 d’octubre a la mateixa hora i al mateix lloc. Els veïns també rebran al seu domicili informació i les dues convocatòries.

“Amb el barri dels Avets obrim un camí a recórrer a altres barris de la ciutat i situem de nou Rubí al capdavant de les iniciatives pioneres de la transició energètica”, ha explicat el regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, Andrés Medrano.