La Generalitat oferirà nous ajuts al lloguer per als joves que han quedat fora del Bo Lloguer Jove

Roger Quesada acaba vuitè a l’Eurominichamp’s de tenis taula
29 de agosto de 2022
sardanes
Tornen les sardanes amb la cobla Ciutat de Cornellà aquest diumenge
29 de agosto de 2022

La Generalitat oferirà nous ajuts al lloguer per als joves que han quedat fora del Bo Lloguer Jove

Redacció

La Generalitat de Catalunya té previst obrir a l’octubre una nova línia d’ajuts al lloguer per aquells joves que s’han quedat fora del Bo Lloguer Jove que impulsava el govern espanyol. L’executiu català calcula que amb aquesta nova línia d’ajuts poden arribar a més de 14.000 joves que viuen en habitatges de lloguer i que no han tingut accés a la subvenció estatal.

Aquests nous ajuts, que tenen un pressupost de 29 milions d’euros, seran en funció dels ingressos i del preu del lloguer i no es concediran per ordre de petició, com sí que passava amb els ajuts de l’estat espanyol. L’edat límit per rebre la subvenció són els 35 anys i els ingressos no poden superar els 22.500 euros anuals. La quantitat a percebre va des dels 60 fins als 250 euros mensuals.

Encara està obert el termini per demanar l’ajut per a joves i famílies monoparentals

A banda de Bo Lloguer Jove i d’aquesta nova línia de la Generalitat, l’Ajuntament de Rubí també té oberta una convocatòria per facilitar l’accés a l’habitatge als joves i a les famílies monoparentals. El consistori subvenciona les despeses de formalització de nous contractes de lloguer i les despeses de l’arrendatari de gestió immobiliària, de formalització del contracte d’arrendament i les despeses de la notaria i registre que s’hagin produït entre l’1 d’octubre del 2021 i el 15 de setembre de 2022.

L’import màxim dels ajuts és de 950 euros i el termini per sol·licitar-lo és fins al 16 de setembre. Per fer-ho, cal anar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania sol·licitant cita prèvia o bé omplir la sol·licitud a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

Obren la convocatòria pels ajuts econòmics pel lloguer adreçats a joves i famílies monoparentals

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES