La pel·lícula ‘El último tren al rock’n’roll’ es presenta al Festival de Sitges

L’Olímpic s’imposa al Sant Ignasi amb un únic gol de Claudio
18 de octubre de 2021
L’Ajuntament vol sensibilitzar els rubinencs de la necessitat de separar els residus
19 de octubre de 2021

La pel·lícula ‘El último tren al rock’n’roll’ es presenta al Festival de Sitges

La Lombarda Films va estrenar el film ‘El último tren al rock’n’roll’ en el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. La productora de Rubí i Terrassa va projectar l’audiovisual el 16 d’octubre a la secció Brigadoon del festival cinematogràfic.

L’aforament de la sala es va poder omplir després d’aixecar les restriccions per la covid-19 i el centenar de butaques disponibles van quedar plenes per veure aquesta història sobre un grup d’amics que intenten agafar-se a una última oportunitat per convertir-se en estrelles del rock.

‘El último tren al rock’n’roll’ està immersa en un conjunt de circuits de festivals de cinema i ja acumula més d’una desena de seleccions. Ha estat projectat al Festival Isla Calavera de Tenerife, al Terror Molins o al FKM Festival de Cine Fantàstico da Coruña. Pel que fa als premis, la sèrie realitzada i rodada parcialment a Rubí va guanyar el guardó a millor llargmetratge de ficció internacional en el festival FICIME de Colòmbia. També ha aconseguit el guardó a millor edició per Ignacio Malagón i a millor banda sonora per Gonçal Perales en el Festival de Cine No Visto de Linares.

Tràiler de la pel·lícula ‘El último tren al rock’n’roll’

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *